Kijk eens naar beneden, de wereld ligt aan je voeten

 

Ik

Annemarie Akkerman – Bakker

gediplomeerd pedicure

 

Na 5 jaar in de makelaardij te hebben gewerkt/gestudeerd voor makelaar voelde ik mij in 2007, door de huizencrisis, genoodzaakt mij te verdiepen in een andere richting. Ik heb mij succesvol omgeschoold en ben mijn eigen bedrijf gestart.

Sinds 2008 werk ik met veel plezier als gediplomeerd pedicure. Eerst alleen bij de mensen aan huis, inmiddels ben ik de gelukkige eigenaresse van een eigen praktijk. Gezellig werk omdat iedere klant een eigen verhaal heeft.

De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan met mensen met een beperking. Lichamelijk dan wel verstandelijk. Dit geeft mijn werk iets extra’s. Oa bij locaties van Sherpa, de Amerpoort en Humanitas.

Ook bij mensen met dementie en Parkinson, kom ik aan huis of in de zorginstelling. Hierbij is contact met familie of de verzorging onmisbaar. Bij mensen die niet (meer) goed voor zichzelf kunnen zorgen draag ik graag bij aan hun welzijn.

Om als pedicure beide (aan huis en in de praktijk) aan te kunnen bieden maakt mijn werk ontzettend afwisselend.

Organisaties en zorginstellingen die voor meerdere bewoners of cliënten een afspraak willen maken kunnen contact opnemen voor een offerte op maat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
info@abvoetverzorging.nl

06 18 33 75 65

Met vriendelijke groet,
Annemarie Akkerman – Bakker

Naast pedicure ben ik eigenaresse van Meidenfeestjes.nl.
Vanuit onze studio creëren we al 10 jaar unieke kinderfeestjes voor meiden vanaf 8 jaar vol glamour, beauty en fun! www.meidenfeestjes.nl

Na 10 jaar bij de Albert Heijn in Baarn in de functie van teamleider te hebben gewerkt, heb ik  in 2019 besloten daar te stoppen.
Dus wellicht hebben we elkaar daar al eens ontmoet! Onze zoon gaat inmiddels naar school en ik wil mij nu volledig op mijn eigen onderneming richten. 

Mijn man Joep & ik zijn trotse ouders van onze zoon JanJaap (2015)
We trekken er graag op uit met onze oldtimer Amerikaanse Camper.

IMG_1985

Soak off Gellak

mooie glanzende stevige nagels zonder beschadiging van de natuurlijke nagel

Mooie verzorgde voeten waarbij de lak
6-8 weken glazend blijft. We hebben alle kleuren van de regenboog voor u om uit te kiezen. 

Wilt u alleen voor een gelegenheid zoals een bruiloft of vakantie eenmalig een gellak behandeling? Dan kunt u gratis de gellak laten verwijderen bij een pedicure behandeling. 

Sinds januari 2020 beperk ik mij tot de voeten. Wilt u graag uw handen laten voorzien van gellak dan verwijs ik u graag door naar mijn collega waar ik zelf ook met grote tevredenheid kom. 

voetjes helen

Kleine voetjes


Vaak denken mensen dat voetverzorging pas “nodig” is op latere leeftijd of als we pijn hebben. Onze voeten veranderen gedurende ons gehele leven van stand, qua drukpunten en de conditie van de nagels kan door invloeden van buiten af veranderen.

Bij kleine kinderen is goede voetverzorging al iets om op te letten. Denk hierbij aan de manier van knippen om bijvoorbeeld  ingroeiende nagels te voorkomen. Maar ook de schoenkeus en vooral de juiste schoenmaat is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de jonge voet. Ook voor het beantwoorden van vragen, of advies over, de voetjes van uw kind(eren) ben ik u graag van dienst. 

voorpui

Behandelingen & Prijzen

Pedicure

Pedicure 32 euro.
Duur: 45-60 minuten.

Combinatie pedicure & soak off gellak
op voeten 55 euro.

Duur: 90-120 min

Soak off gellak

Soak off gel 32 euro.
Dit kan alleen nog op voeten.
Incl. gratis verwijderen bij een pedicure behandeling
Duur: 30-45 min

Nagelreparatie

Op aanvraag

Annuleren

U kunt uw afspraak kosteloos 24 uur van te voren annuleren of verplaatsen. Bij niet nagekomen afspraken zonder afzegging ben ik genoodzaakt uw behandeling volledig in rekening te brengen.

Let op!
Het is niet mogelijk om te pinnen. U kunt contant betalen, een betaalverzoek of tikkie ontvangen of uw factuur overmaken binnen 7 dagen na uw behandeling. U kunt voor een familielid een afspraak maken, de factuur wordt dan per email aan u verzonden.

Zorginstellingen of organisaties kunnen een offerte aanvragen voor meerdere cliënten/bewoners.

info@abvoetverzorging ~ 06 18 33 75 65